۶ اشتباه رایج در تولید محتوا و راه حل های آن
هر فعالیتی به نوبه خود سختی های خودش را به همراه دارد. برای نمونه می توان به نوشتن وبلاگ اشاره کرد که بعد از نوشتن آن، به مراحل دیگر می رسیم که شامل ارزیابی متن، ویراستاری و بررسی مجدد متن آن است که از تمامی اشتباهات ممکن جلوگیری نماییم. زیرا حتی یک اشتباه کوچک در هنگام نوشتن می تواند تمامی زحماتی را که برای نوشتن محتوا کشیده بودیم را بی ارزش و تاثیر محتوا را به طور کامل از بین ببرد.
برای مثال ممکن است در هنگام نوشتن از کلمات نامناسب و یا کلمات کلیدی اشتباه استفاده کنید که این خود بر خوانایی آن تاثیر گذاشته و نوشته را برای مخاطب نامفهوم می کند و باعث پایین آمدن کیفیت محتوا می شود.
6 اشتباه در تولید محتوا و راه حل های آن
۱- ارسال پست های پیوسته و روزانه
ممکن است این تفکر را داشته باشید که بالا بردن تعداد پست های خود در روز، باعث بالا رفتن رتبه شما و بیشتر شدن هرچه بیشتر تعداد مخاتبانتان می گردد. در صورتی که این تصور کاملا اشتباهی است. به این دلیل که با بالا بردن تعداد روزانه پست های خود، این گونه هم خود و ذهنتان را بیش از حد خسته می کنید و هم باعث افت کیفیت مطالبتان مانند غلط املایی، آمار اشتباه و… می شوید. پس بهترین راه برای حل این مشکل، این است که برای نوشتن و ارسال مطالب خود برنامه ریزی و طبق زمان بندی شروع به انتشار آن ها در بازه های زمانی مشخص نمایید. به این صورت کاربران شما از مطالب با کیفیتتان لذت خواهند برد.
۲- انتشار پست های کوتاه و تکراری
یکی دیگر از دلایلی که باعث افت تعداد مخاطبان هر پیجی می شود، این است که نویسنده مطالب برای اینکه موضوع جدیدی را برای انتشار در دست و یا آماده ندارد، اقدام به باز نشر مطالب قدیمی و یا نوشتن مطالب بسیار کوتاه می کند که این کاری اشتباه است. مقدار مطالب هر وبلاگ باید به اندازه ای باشد که جای ابهام و یا سوالی برای مخاطب باقی نگذارد. یکی از راه ها برای بر طرف کردن این مشکل در بعضی از مقالات، این است که برای بخش هایی از آن، از توضیح و یا تصاویر استفاده کنید.
۳- کپی برداری مطالب از وبلاگ های دیگر
بسیاری برای همه ما پیش آمده که مطلبی را در اینترنت جست و جو کرده ایم و در کمال ناباوری، یک مطلب کاملا مشابه را در چندین پیج کاملا متفاوت بدون کوچکترین تغییری مشاهده کرده ایم. به این کار کپی محتوا یا بازنویسی مطالب و در اصطلاح سرقت ادبی می گویند که بسیاری از محتوا گذاران به دلیل تازه کار بودن و یا برای راحتی کار خود، اقدام به کپی برداری مطالب و باز نشر آن ها می کنند که متاسفانه آمار این کار به مقادیر بسیار زیادی بالاست. این کار بی احترامی به نویسنده واقعی آن مطلب و هم بی احترامی به خواننده آن مطلب است. البته امروزه با پیشرفت موتورهای جست و جو، که برای جلوگیری از این مسئله الگوریتم های خاص خود را دارند، با اشخاص خاطی برخورد و آن ها را مجازات می کنند.
۴- محتوای بیش از حد خشک و رسمی
یک نویسنده در تمام نوشته های خود، سعی بر این دارد که مطالب خود را به صورت کاملا ادبی، زیبا و رسا بنویسد. اما بعضی از آن ها با زیاده روی در این کار و نوشتن مطالب خود به صورت کاملا رسمی و خشک، باعث خستگی مخاطب و در نتیجه کاهش تعداد آن ها می شوند. پس بهترین راه برای رفع این مشکل، نوشتن مطالب به صورت کاملا رسا و دوستانه است که به این صورت مخاطب را جذب نوشته های خود کرده و همچنین باعث افزایش تعداد آن ها نیز می شود.
۵- از دست دادن انگیزه
کسانی که به تازگی شروع به نوشتن و تولید محتوا کرده اند، این انتظار را دارند که با انتشار اولین نوشته وبلاگ خود، مخاطبان زیادی را جذب و به کاربران دائمی خود تبدیل کنند. ولی این تازه اول کار و بسیار زمان بر است و باید برای دست یابی به آن، تلاش کرد. یکی از راه های جذب کاربر، نوشتن محتوای با کیفیت است. ولی اگر زود نا امید شوید و به تلاش خود ادامه ندهید، هیچ گاه به این نقطه نخواهید رسید. برای دست یابی به این نقطه، پس از انتشار مطلب، شروع به اشتراک گذاری آن به صورت صحیح نمایید. می توانید زمان های مختلفی را برای به اشتراک گذاری مطالبتان اختصاص دهید و ببینید که در چه زمانی بهترین بازخورد را به همراه دارند و بعد از آن با برنامه ریزی مشخص و طی زمان بندی، اقدام به اشتراک گذاری نوشته های بعدی خود کنید.
این مقاله را هم بخوانید:
۶- استفاده از داده های معتبر در محتوا
اگر مطلبی که در آن از داده های غیر معتبر استفاده شده باشد را منتشر کنیم، نمی توانیم این انتظار را داشته باشیم که مخاطبان زیادی را جذب و به کاربران دائمی خود تبدیل کنیم. ولی با کمی تحقیق در زمینه نوشته مورد نظرمان و انتشار نام منابع معتبر، همچنین استفاده از داده های مرتبط با محتوای خود، می توانیم اطمینان مخاطبان را جلب و همچنین از حمایت و قدردانی آنان نیز بهرمند شویم.