۶ ایده خلاقانه راه اندازی کسب و کار جدید با سرمایه کم – قسمت دوم
امروزه بسیاری از افراد هستند که برای راه اندازی یک کسب و کار، به دلیل نداشتن پشتیبانی مالی بالا و ریسک بالای آن، فقط امکان این را دارند که در ابتدا یک کسب و کار کوچک را راه اندازی کنند، سپس با تلاش بسیار فراوان، اقدام به گسترش آن نمایند.
البته این مشاغل کوچک برای کسانی که می خواهند شغل دومی را نیز در کنار کار اصلی خود داشته باشند هم مناسب است. ولی در عین حال نیاز به برند سازی و بازاریابی هم دارند.
ایده های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم
۱- ارائه یک سرویس دیگر در کنار کار اصلی
شما می توانید با داشتن یک مهارت، به راحتی شروع به راه اندازی یک کسب و کار کوچک نمایید. حتی می توانید با راه اندازی آن در کنار شغل اصلی خود نیز، به ارائه یک سرویس دیگر نیز مشغول باشید.
به عنوان مثال، اگر شما مربی بدن سازی هستید، به غیر از زمانی که در باشگاه ورزشی مشغول به تمرین دادن به شاگردان خود هستید، می توانید در کنار کار خود، با تدریس آنلاین برای کسانی که به هر دلیلی امکان آمدن به باشگاه ندارند را شروع و از این طریق کسب درآمد کنید.
اگر مهارتی در زمینه عکاسی دارید، می توانید به صورت آنلاین کارهای خود را به نمایش گذاشته و در صورت سفارش مخاطبان، اقدام به چاپ و فروش آن ها کنید.
۲- فروش کالای دست ساز
اگر مهارتی در زمینه ساخت کالای دست ساز مانند ساخت ظروف سفالی، نقاشی بر روی ظروف، نقاشی بر روی کاشی، ساخت صابون، شمع های دکوراتیو و… دارید، میتوانید با به نمایش گذاشتن آن ها در شبکه های اجتماعی اقدام به فروش و کسب درآمد کنید.
پس از شروع به کسب درآمد از این راه و جذب مخاطبان، می توانید با گسترش دادن کار خود، آن ها را در فروشگاه های بزرگتر و یا حتی سایت های دیگر برای فروش قرار دهید. حتی ممکن است که در صورت تقاضا از این راه بتوانید آن ها را به خارج از کشور هم صادر کنید و تبدیل به یک برند جهانی شوید.
۳- فروش لباس آنلاین
اگر به مد و فروش لباس و دیگر اقلام در این زمینه علاقه دارید، میتوانید به روش دراپ شیپینگ (Dropshipping) که قبلا هم توضبح داده بودیم، شروع به راه اندازی کسب و کار و درآمد کنید. به عنوان مثال می توانید عکس هایی از اجناسی را که سایر فروشندگان به فروش می رسانند را در پیج خود قرار داده و به صورت دراپ شیپینگ اقدام به فروش آن ها کنید.
دراپ شیپینگ (در این روش، نیازی به خرید کالا توسط شما و سپس اقدام به بازاریابی و فروش نیست. بلکه شما با شخص و یا اشخاصی که تامین کننده آن اقلام هستند، مذاکره می کنید که کالای مورد نیاز شما را برایتان رزرو، و در صورت سفارش مشتری، اقدام به ارسال کالای مورد نظر نمایند.)
۴- جذب مخاطب در شبکه های اجتماعی و کسب درآمد
در عصر دیجیتال که بسیاری از کسب و کارها حول محور اینترنت مشغول به درآمدزایی هستند، می توانید با ایجاد یک حساب کاربری در زمینه ای که تخصص دارید و یا نوشتن وبلاگ در چند شبکه اجتماعی مختلف، با استفاده از جذب مخاطب، اقدام به کسب درآمد کنید.
بسیاری از افراد و کسب و کارهایی که تازه شروع به فعالیت کرده اند، برای جذب مخاطب بیشتر و بالا بردن فروش خود، اقدام به تبلیغ خدمات خود در پیج های مرتبط دیگری که مخاطبان زیادی دارند، می کنند تا به این وسیله بر تعداد مخاطبان خود افزوده، خدمات خود را به دیگران معرفی کرده و فروش خود را بالا ببرند.
۵- خدمات، فروش آنلاین غذا و لوازم حیوانات خانگی
امروزه با زیادتر شدن افردی که علاقه مند به حیوانات و نگهداری از آنان هستند، بازار کار فروش غذا و لوازمشان هم بیشتر از قبل رونق گرفته است.
شما می توانید با ارائه خدماتی نظیر فروش انواع غذای حیوانات خانگی و خوراکی های روزانه و تشویقی، لوازم خواب مانند لانه، تشک و…، لوازم بهداشتی مانند مسواک، ناخن گیر و دیگر اقلام مانند پوشاک، قلاده و… و همچنین خدماتی مانند شستشو در محل، آموزش و یا پیاده روی حیوانات، اقدام به کسب درآمد کنید.
این مقاله را هم بخوانید:
۶ ایده خلاقانه راه اندازی کسب و کار جدید با سرمایه کم – قسمت اول
۶- فروش گیاهان تزئینی
شما می توانید در شبکه های اجتماعی و ایجاد یک حساب کاربری، اقدام به فروش آنلاین گل و گیاهان تزئینی کنید.
با قرار دادن عکس هایی زیبا از گیاهانی که می خواهید به فروش برسانید، و همچنین نوشتن اطلاعاتی در مورد هر کدام از آن ها که شامل نحوه نگهداری، نوردهی، آبیاری، خاک و دیگر اطلاعاتی که برای نگهداری از گیاه مورد نظر لازم است، می توانید مخاطب را جذب و ترغیب به خرید کنید. حتی می توانید برای آن ها خدماتی مانند تعویض خاک و یا در صورت لزوم سمپاشی گیاهان را نیز به خدمات خود اضافه کنید و از این راه کسب درآمد کنید.