آموزش راه اندازی اینستاگرام برای کسب و کارها

اینستاگرام، یک شبکه اجتماعی محبوب در میان تمام افراد جامعه است. بستری سرگرم کننده برای به اشتراک گذاشتن عکس و فیلم که حتی می توان به وسیله آن با افراد دیگر نیز ارتباط برقرار کرد. در واقع اینستاگرام، رسانه اجتماعی است که تمرکز آن بر روی اشتراک گذاری محتواست.

کاربران از طریق اینستاگرام می توانند با مخاطبان خود از طریق عکس، فیلم، دایرکت(برای فرستادن محتوای نوشتاری) و همچنین از امکانات دیگر آن نظیر Story و ویدئوهایی بدون داشتن محدودیت زمانی به نام IGTV ارتباط برقرار کنند.

اینستاگرام بستری مناسب برای راه اندازی کسب و کار

امروزه پلتفرم های متفاوتی در سراسر دنیا طراحی شده اند که می توانند بر روی کسب و کار شما نتیجه خوبی داشته باشند و در واقع یکی از راه های گسترش کسب و کار شما به حساب می آیند. برای انتخاب بهترین پلتفرم، باید بررسی کنید که مخاطبان مورد نظرتان از کدام یک از شبکه های اجتماعی استفاده میکنند.

یکی از این پلتفرم ها، اینستاگرام است. این رسانه اجتماعی می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد که با استفاده از آن می توانید با یک استراتژی مناسب و با اشتراک گذاشتن عکس هایی با کیفیت و جذاب از محصولات خود، آن ها را به مخاطبانتان نشان داده و به فروش برسانید.

آموزش ساخت اکانت اینستاگرام

برای ایجاد یک حساب کاربری در اینستاگرام، اولین مرحله دانلود برنامه مورد نظر است. با توجه به نوع گوشی همراهتان، ببینید که از کدام سیستم عامل پشتیبانی میکند. اگر گوشی شما Apple بود، اپلیکیشن مورد نظر را از App Store، اگر اندروید بود، از Google Play و اگر دانلود کنید.

اپلیکیشن اینستاگرام را باز کرده و بر روی گزینه “ثبت نام” و یا “Sign Up”  کلیک کنید.

در قسمت “ایجاد نام کاربری” و یا “Ceate Username” برای کسب و کار خود یک اسم را در نظر بگیرید و سپس بر روی گزینه “Next” کلیک کنید.

در این مرحله، شماره تلفن و یا یک ایمیل که به آن دسترسی دارید را وارد کرده بر روی گزینه “Next” کلیک می کنید و به مرحله بعد می روید. البته باید توجه داشته باشید که از ایمیلی استفاده کنید که قبلا به وسیله آن حساب کاربری دیگری در اینستاگرام نساخته باشید. برای بالا بردن هرچه بیشتر امنیت حساب کاربری خود، حتما اطلاعاتی مثل شماره تلفن همراه و ایمیل خود را وارد کنید که در مواقع ضروری، بتوانید اکانت خود را بازگردانید.

در قسمت “ایجاد پسورد” و یا “Create a Password” برای حساب کاربری خود، یک اسم رمز و یا پسورد انتخاب می کنید. بهتر است از پسوردی استفاده کنید که در آن از حروف کوچک، بزرگ، اعداد و نمادهای دیگر استفاده شده باشد که کسی به راحتی نتواند آن را حدس زده و وارد حساب کاربریتان شود.

در این قسمت صفحه ای نمایش داده میشود با عنوان Wellcome To Instagram. شما در این قسمت با کلیک بر روی Complete Sign Up مراحل ساخت اکانت خود را به اتمام رسانده و می توانید وارد حساب کاربریتان شوید.

تا اینجا شما یک اکانت شخصی “Personal Account” ساخته اید. حالا برای تبدیل اکانتتان به یک اکانت تجاری “Business Account” مراحل زیر را انجام دهید.

آموزش تبدیل اکانت شخصی به اکانت تجاری در اینستاگرام

در اولین مرحله، ابتدا در بالای صفحه سمت راست، بر روی تنظیمات کلیک کرده و به قسمت “Setting” بروید.

در این مرحله، گزینه “حساب کاربری” و یا “Account” انتخاب و بر روی “Switch to Professional Account” کلیک کنید.

در این مرحله چندین صفحه برای شما نمایش داده می شود که با کلیک کردن بر روی گزینه “ادامه” و یا “Continue” به قسمت “یک دسته را انتخاب کنید” و یا “Select a Category” میرسید که در این مرحله نوع کسب و کار خود را انتخاب می کنید و با روشن کردن “نمایش برروی پروفایل” و یا “Display on Profile” و سپس کلیک بر روی دکمه “انجام شد” و یا “Done”, اکانت خود را به اکانت تجاری تبدیل می کنید.

شاخص های اکانت تجاری اینستاگرام

زمانی که شما اکانت شخصی اینستاگرام خود را به اکانت تجاری تبدیل می کنید، با این کار قابلیت های “تماس / Call”، “ایمیل / Email”، “مسیریابی / Get Directions” برای نمایش لوکیشن شما، و همچنین مهمترین گزینه “Insight / عملکرد” برای شما فعال می شوند.

Call / تماس: با انتخاب این گزینه می توانید در مواقعی که نیاز دارید با شماره تلفنی که برای پشتیبانی قرار داده اند تماس بگیرید و مشکل خود را برطرف کنید.

Email / ایمیل: با انتخاب این گزینه می توانید به آدرس ایمیل رسمی شرکت مورد نظرتان ارتباطی مستقیم و رسمی برقرار کنید.

Get Direction / مسیریابی: با استفاده از این گزینه می توانید محل دقیق شرکت مورد نظر را بر روی نقشه مشاهده کنید.

Insight / عملکرد: در این بخش اطلاعات مهمی از عملکرد اکانت تجاری شما نمایش داده می شود و می توانید آمار مربوط به پست های خود را مشاهده کنید.

impression: در اینجا می توانید تعداد دفعاتی که تبلیغات شما در برای کاربران نمایش داده شده اند را ببینید.

Reach: تعداد کاربرانی که هریک از پست های شما را دیده اند.

Website Clicks: تعداد دفعاتی که کاربران بر روی لینک وب سایت شما در قسمت Bio کلیک کرده و به سایت شما مراجعه کرده اند.

Profile Views: تعداد دفعاتی که پروفایل شما مشاهده شده است را نشان میدهد.

Followers: در اینجا می توانید مشاهده کنید که در طول هفته چند نفر به کاربران شما اضافه و یا کم شده است.

این مقاله را هم بخوانید:

شش راز برای افزایش موفقیت در شبکه های اجتماعی

البته برای هر پستی که بر روی اینستاگرام خود آپلود می کنید هم به طور اختصاصی insight و یا عملکرد آن نشان داده می شود. شما می توانید در زیر هر پست با کلیک بر روی “مشاهده عملکرد / View Insight” تمامی این اطلاعات را بررسی کنید.

لایک: تعداد دفعاتی که کاربران اقدام به لایک کردن پست شما کرده اند.

Comments: تعداد نظراتی که کاربران در زیر هر پست برای شما نوشته اند.

Saves: تعداد دفعاتی که کاربران پست شما را برای خودشان save کرده اند تا بعدا هر زمانی که به آن نیاز داشتند، بتوانند به راحتی به آن دسترسی داشته باشند.

forwards: تعداد دفعاتی که کاربران پست شما را برای شخصی دیگر فرستاده اند را نشان می دهد.