برگزاری کمپین یلدا و تاثیر آن در رونق کسب و کار – قسمت دوم
شب یلدا، آخرین، بلندترین و زیباترین شب پاییز که ما ایرانیان هر ساله به رسمی دیرینه، این شب را دور هم جمع شده و جشن می گیریم.
به این مناسبت، کسب و کارهای اینترنتی و غیر اینترنتی با راه اندازی کمپین یلدا توانسته اند که سود خود را چندین برابر، تعداد مخاطبان خود را بیشتر و کسب و کارشان را گسترش دهند.
چگونه با استفاده از شب یلدا، مخاطبان خود را جذب کنیم؟
از راه هایی که می توانید در زمان برگزاری کمپین یلدا مخاطبان خود را جذب کنید، این است که در وب سایت و یا تبلیغات خود از نمادهای شب یلدا استفاده کنید. همچنین اگر به صورت غیر اینترنتی مشغول به فروش محصولات و یا ارائه خدمات خود هستید، می توانید در محیط فروشگاهتان، از المان های یلدایی استفاده و به این ترتیب مخاطبانی که از آنجا عبور می کنند را جذب و ترغیب به خرید کنید و با قرار دادن سفارش های مشتریان در بسته بندی هایی با نمادی از یلدا آن ها را هیجان زده کنید.
چگونه کمپین یلدا طراحی کنیم؟
برای طراحی کمپین یلدا، کافیست همان مراحلی را طی کنید که در زمان طراحی دیگر کمپین ها انجام می دهید.
هدفتان از راه اندازی کمپین یلدا چیست؟
در ابتدا، هدف خود را از راه اندازی کمپین مشخص کنید.
بررسی کنید که به چه علتی می خواهید کمپینی را طراحی کنید. به عنوان مثال هدف شما از طراحی این کمپین معرفی کسب و کارتان به مخاطبان، آگاهی از برند، افزایش تعداد مشتریان، افزایش وفاداری مشتریان، افزایش فروش و… است.
چه ایده ای برای کمپین دارید؟
برای راه اندازی کمپین ایده پردازی کنید. رقبای خود را بررسی کنید. ببینید از چه ترفندهایی برای کمپین خود استفاده کرده اند. از آن ها ایده بگیرید.
به عنوان مثال می توانید برای جذب مشتری، اقدام به برگزاری قرعه کشی های روزانه نمایید. در صفحه لندینگ وب سایت، قسمتی را طراحی کنید که مشتریانتان با ثبت ایمیل خود، بتوانند در قرعه کشی های روزانه شما شرکت کنند.
با ارسال پیام و یا ایمیل های تبلیغاتی، هر روز کد های تخفیفی را برای مخاطبانتان ارسال کنید تا از تخفیف های شما مطلع و ترغیب به خرید از محصولات و یا استفاده از خدمات شما شوند.
سناریو شما برای اجرای کمپین چیست؟
برای راه اندازی کمپین، داشتن ایده به تنهایی کافی نیست. باید برای آن، سناریویی را در نظر بگیرید و طبق آن پیش بروید.
داشتن سناریو در طراحی یک کمپین تبلیغاتی، به شما کمک می کند که مراحل انجام ایده های خود را مشخص کنید. اینکه از چه ابزاری باید استفاده کنید، چه افرادی می توانند به شما در این راه کمک کنند و …
به عنوان مثال شما برای یلدا می خواهید کمپینی را راه اندازی کنید. در ابتدای کار، باید برای اجرای کمپین خود برنامه ریزی و طراحی سناریو کنید.
می توانید در لندینگ پیج سایتتان، قسمتی را طراحی کنید که مخاطبانتان با وارد کردن ایمیل و در ادامه با ثبت مشخصاتشان، در خبرنامه شما عضو و از طریق دریافت ایمیل و پیام های تبلیغاتی که برایشان ارسال می شود، بتوانند از تمامی قرعه کشی ها، تخفیف ها و… با خبر شوند.
در شبکه های اجتماعی، برای اطلاع رسانی کمپین یلدا، شروع به اطلاع رسانی به بهترین و جذاب ترین حالت ممکن با المان های یلدایی کنید تا مخاطب را بیش از پیش ترغیب به مشاهده سایت، خرید و استفاده از خدماتتان کنید.
روزانه در زمان برگزاری کمپین، با آپلود اطلاعات جدید، مخاطبان خود را از برندگان قرعه کشی های انجام شده، پیشنهادهای شگفت انگیز جدید و… در شبکه های اجتماعی و وب سایت مطلع و ترغیب به خرید و استفاده از خدمات خود کنید.
به این ترتیب با نوشتن یک سناریو برای اجرای کمپین، میدانید که به ترتیب چه کارهایی را می خواهید انجام دهید.
آیا برای اجرای کمپین به نیروی کمکی نیاز دارید؟
پس از نوشتن سناریو، بررسی می کنید که آیا برای انجام این کارها به نیروی کمکی نیازی دارید یا خیر.
ممکن است که برای انجام تبلیغات گرافیکی، نوشتن محتوای مناسب، آپلود عکس، مطالب و آپدیت کردن شبکه های اجتماعی و… احتیاج به استخدام فرد و یا افرادی داشته باشید تا بتوانید کمپین را به بهترین شکل ممکن برگزار کنید.
این مقاله را هم بخوانید: